Thais gehakt (of tofu) met ramboetans (4 personen)
Aantal personen: 4
Ingrediënten
2 grofgehakte knoflooktenen
1 el vers gehakte gemberwortel
2 el vers korianderblad
250 g varkensgehakt (of tofu)
4 el pindakaas met stukjes
2 el zoute sojasaus
1-2 el gula djawa (palmsuiker)
1 fijngehakte rawit (heet, rood pepertje)
350 g gepelde ontpitte ramboetans
olie
Bereiden
- Fruit de knoflook en de gember ca. 2 minuten.
- Voeg de rest van de ingrediënten, behalve de ramboetans toe en bak onder voortdurend omscheppen ca. 2 minuten op hoog vuur tot een vrij droog mengsel.
- Voeg de ramboetans toe en verhit ze 2 minuten mee.
- Serveer met rijst.
Reacties
Nog geen reacties, wees de eerste!
Laat je reactie achter
Dit vind je misschien ook lekkere recepten
Gehaktbrood
Karbonade met kruidendakje
Varkensfilet met honing-druivensaus (4 personen)
Rollade met paddestoelensaus
Varkenshaas met appel en champignons