Thais gehakt (of tofu) met ramboetans (4 personen)
Aantal personen: 4
Ingrediënten
2 grofgehakte knoflooktenen
1 el vers gehakte gemberwortel
2 el vers korianderblad
250 g varkensgehakt (of tofu)
4 el pindakaas met stukjes
2 el zoute sojasaus
1-2 el gula djawa (palmsuiker)
1 fijngehakte rawit (heet, rood pepertje)
350 g gepelde ontpitte ramboetans
olie
Bereiden
- Fruit de knoflook en de gember ca. 2 minuten.
- Voeg de rest van de ingrediënten, behalve de ramboetans toe en bak onder voortdurend omscheppen ca. 2 minuten op hoog vuur tot een vrij droog mengsel.
- Voeg de ramboetans toe en verhit ze 2 minuten mee.
- Serveer met rijst.
Reacties
Nog geen reacties, wees de eerste!
Laat je reactie achter
Dit vind je misschien ook lekkere recepten
Spaanse varkensvleesstoofpot met olijven
Mosterdvlees
Varkenshaas met groene pepersaus en waterkers stampot
Gevulde varkenshaas met lenteuitjes
Gehaktrolletjes